mandag den 23. juli 2012

Mandagstema: Ferietid
Ferietid er den tid, hvor man laver andet end at gå på arbejde. Ens fritidsliv og familie får en større plads end de daglige gøremål. Efter vores fælles tur til Anholt havde jeg tre uger, hvor jeg fik lavet nogle forskellige praktiske arbejde i vores hjem.
Men inden vi kom hjem, havde vi en 9 timers rejse. Den indeholdt en 2½ times pause. Vi gik op i Grenå By. Her fandt vi en frokostrestaurant, hvor maden så lækker ud.  Vi fik en skål fuld salat med kylling med speciel brød til; det smagte godt. På vej op i byen kom vi forbi en som havde mange sjove ting i sin have og omkring huset. Huset havde vi ikke set, hvis vi ikke havde en lang pause inden i skulle med bussen mod København.


Ferietid for mig er også syltetid af havens bær og duernes akrobatisk higen efter det mest lækre bær. I år har der været rigtig mange bær. Mit kamera har været rigtig meget i brug.

4 kommentarer:

  1. Stegt due med fyld af kirsebær skulle være en delikatesse. Måske forbereder den sig på at blive en kulinarisk lækkerbisken :-)

    SvarSlet
  2. Det kan jeg tænke mig. Desværre har jeg ikke jagttegn. Hyggeligt at du skrev. Jeg sender et vedheftet foto til dig nær fremtid. Jeg vil gerne vide om du kender vedkommende på billedet. Men det bliver senere i dag.

    SvarSlet